Ponta, despre declaraţiile lui Antonescu: Noi, ăştia cu Guvernul, cu treaba, ceilalţi cu criticile

| 01 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, întrebat ce părere are despre faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că este "dezamăgit" de el, că Guvernul este "cu treaba", iar "ceilalţi cu critica", adăugând că USL merge mai departe.

Premierul a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ce părere are despre faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că este "dezamăgit" de el, Victor Ponta răspunzând că nu mai vrea să comenteze "atacuri", potrivit mediafax.

"Nu comentez niciodată atacurile, nici ale domnului Antonescu, nici ale domnului Băsescu. Noi, aştia cu Guvernul, suntem cu treaba, ceilalţi cu critica", a răspuns Ponta.

Întrebat dacă USL poate merge mai departe având în vedere că atacurile lui Crin Antonescu sunt tot mai dese, Ponta a răspuns: "Sigur că da". El a precizat totodată că nu este deranjat de aceste atacuri.

"Chiar îmi fac plăcere", a mai spus Ponta.

Pe de altă parte, în timpul Conferinţei Naţionale a Pensionarilor Social-Democraţi, preşedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, i-a greşit numele liderului organizaţiei pensionarilor numindu-l Rizescu, în loc de Rizoiu.

Când a luat cuvântul, Victor Ponta a afirmat că greşeala vine, cu siguranţă, din faptul că numele tuturor preşedinţilor se termină în "escu", afirmând însă, că "asta nu este o regulă".

În conferinţa de presă, Victor Ponta a fost întrebat ce a vrut să spună cu această afirmaţie şi dacă are vreo legătură cu Crin Antonescu şi Preşedinţia României.

"Mă refeream doar la preşedintele organizaţiei de pensionari, nu am alte gânduri", a declarat premierul.

Întrebat dacă exclude orice posibilitate de a fi candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, Ponta a răspuns: "Exclud varianta că, astăzi, asta este preocuparea ţării. Poate fi doar preocuparea presei". El a adăugat: "Can-can politic nu mai comentez".

"Am de rezolvat bugetul şi descentralizarea. Astea sunt lucrurile importante pentru noi. Mă scuzaţi că avem agende paralele", a încheiat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ