Ponta, despre supravieţuitorii aterizării forţate: Sunt în viaţă, sunt răniţi foarte grav

| 20 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la B1TV, că supravieţuitorii aterizării forţate din Cluj sunt în viaţă, dar sunt "răniţi foarte grav".

"Sper să îi găsească pe supravieţuitori", a spus Ponta la B1TV.

Potrivit acestuia, problema a fost legată de localizare.

"S-a reuşit localizarea cu aproximaţie", a spus Ponta, menţionând că supravieţuitorii sunt "răniţi foarte grav".

Avionul care ar fi aterizat forţat luni după-amiază a fost localizat în localităţii Fântânele din judeţul Cluj, în apropierea unui lac de acumulare.

Avionul, plecat de la Bucureşti spre Oradea, este de tip BN2 şi ar fi aterizat forţat în judeţul Cluj, fiind pilotat de Adrian Iovan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Adriana Vornicu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că apelul la 112 a fost primit la ora 16.16, fiind făcut de o persoană care se afla în avion, după prăbuşirea acestuia.

Bărbatul a anunţat că avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă şi că sunt persoane rănite.

Aeronava plecase, luni după-amiază, de la Bucureşti spre Oradea, şi avea la bord un echipaj medical, printre care şi purtătorul de cuvânt de Spitalul Elias, dr. Valentin Calu, iar incidentul a avut loc în apropierea localităţii Beliş, în judeţul Cluj, într-o zonă montană, mai multe ambulanţe îndreptându-se spre locul accidentului.

Echipajul medical aflat la bordul aeronavei mergea la Oradea pentru o intervenţie de prelevare de organe.

Ministerul Apărării Naţionale a fost solicitat să aprijine cu elicopetere şi tehnică specială operaţiunea de căutare a aeronavei prăbuşite în judeţul Cluj şi pentru salvarea persoanelor aflate în avion.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ