Ponta, dezvăluri din culisele PSD: Dragnea le-a spus liderilor că are poze cu ei

| 05 sep, 09:44

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că Liviu Dragnea le-a spus liderilor PSD că are fotografii în care apar aceștia la întâlniri ocazionale cu el.

”De ce credeți că Dragnea a dorit să renunțe SPP? Păi a fost un eveniment, când a dispărut Grindeau o zi întreagă și Dragnea suna la SPP, iar cei de acolo au refuzat să îi dea raportul. El a pus miniștrii să renunțe la SPP și în schimb ”protecția” este asigurată de DGIPI, iar acesta a devenit poliția personală a domnului Dragnea.

Eu mai merg prin țară, mă întâlnesc cu lideri PSD, unii încă îmi sunt prieteni. La Comitetul Executiv le-a spus că are poze cu noi pe la terase, pe unde ne-am mai văzut. Le-a spus în clar ”Știu că v-ați văzut cu Ponta”. Dacă asta este treaba Ministerului de Interne, atunci ce să zic.”, a declarat Victor Ponta, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

Tag-uri: dragnea, Ponta, poze, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ