Ponta duce dorul raliurilor: "Mâine mă duc în munţi"

| 25 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că 'nu este o coincidenţă că a venit la Sibiu' chiar în ziua în care se dă startul în Raliul Sibiului, competiţie de care îi e dor în fiecare zi şi în care se va întoarce după ce nu va mai fi prim ministru.

'Diseară merg să văd maşinile. În fiecare zi aş dori să particip. Când scap de funcţia asta de prim ministru (voi participa n.r.)', a spus Victor Ponta. Premierul a precizat că va sta la Sibiu până sâmbătă, însă nu va participa la competiţia automobilistică.

Victor Ponta le-a mărturisit însă consilierilor judeţeni, directorilor şi parlamentarilor de Sibiu, prezenţi la o întrevedere în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, că vineri după-amiază nu va fi de găsit. 'Mâine merg (...) la un eveniment foarte important la academie, la festivitatea de absolvire, după aceea, după amiază să nu mă căutaţi, că nu o să mă găsiţi, o să fiu prin munţi', a spus Victor Ponta.

Ponta împreună cu ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, prim-vicepreşedintele PNL, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, preşedintele CJ, Ioan Cindrea şi prefectul Ovidiu Sitterli discută la această oră, cu toţi directorii subordonatelor din judeţ, dar şi cu primarii despre problemele cu care se confruntă.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ