Ponta îi răspunde Andreei Paul Vass: Iată de ce nu a fost publicată Legea Amnistiei Fiscale în MO

| 18 iul, 12:55

Premierul Victor Ponta a răspuns, pe pagina sa de facebook, la scrisoarea deschisă pe care i-a adresat-o doamna Andreea Paul Vass - deputat PDL.

Iată ce a scris Ponta pe reţeaua de socializare:

"1. Legea Amnistiei Fiscale adoptată de Parlament la propunerea Guvernului nu a fost (din păcate) publicată în Monitorul Oficial deoarece Preşedintele României NU a emis decretul de promulgare !

2. Ordonanţă simplă care priveşte mărirea salariilor demnitarilor ( agreată şi dorită de Preşedintele României) a fost publicată imediat deoarece a fost semnată de Premierul interimar ( dacă mandatul acestuia înceta trebuia semnată de mine şi eu am spus clar că nu o voi face )!

Bănuiesc că după ce va vor certă la PNL pentru aceste întrebări neinspirate nu veţi mai reveni! O zi bună! "

Prim-vicepreședinte PNL, Andreea Paul, i-a transmis premierului Victor Ponta următoarea scrisoare:

"Având în vedere că Regia Autonomă Monitorul Oficial se află în subordinea Guvernului din anul 2012, vă rog să îmi răspundeți la următoarele întrebări:

1. Cum explicați faptul că Legea Amnistiei Fiscale adoptată de Parlament în data de 25 iunie a.c. și care vizează sute de mii de profesii liberale nu a fost publicată nici până astăzi, 17 iulie 2015 ? În schimb, Ordonanța de Guvern care vizează salariile celor 48 de înalți demnitari a fost publicată în 48 de ore de la adoptare.

2. Cine este responsabil pentru întârzierea publicării acestor acte normative în Monitorul Oficial și ce sancțiune le veți aplica?

Vă mulțumesc"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ