Ponta: În condiţii de stare de alertă, Guvernul alocă materiale sau combustibili, nu bani

| 29 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că, atunci când pentru anumite zone s-a decretat stare de alertă, Executivul alocă autorităţilor locale materiale, combustibili sau utilaje, nu bani.

'Vreau să explicaţi, domnul Dragnea, că există şi indivizi care vor să tragă vreun profit politic din necazul oamenilor, că nu se alocă bani către autorităţile locale prin starea de alertă. Tot ceea ce punem la dispoziţie, punem de la Rezervele Statului, vorbesc de materiale, de motorină, de tot ceea ce e nevoie şi, evident, de utilajele care sunt ale companiilor CNADNR şi celelalte firme care lucrează. Poate terminăm o dată cu stilul ăsta când unii muncesc şi alţii stau şi înjură pe margine, crezând că mai obţin ceva în aceste zile', a afirmat premierul în şedinţa de guvern.

Acesta a reafirmat că Administraţia Naţională de Meteorologie emite avertizările, şi nu Guvernul, care are doar sarcina să aloce resurse în judeţele vizate.

'Fac un apel către cei care şi în momente grele se gândesc să mai facă un pic de politică, să îi ajutăm pe oameni, să ne facem treaba. Toate tâmpeniile astea cu Guvernul care dă coduri... Am fost astăzi la ANM şi am vrut să dăm un mesaj foarte clar. Acolo este o conducere de 10 ani. Domnul Sandu a lucrat cu toate ultimele patru guverne ale României foarte bine, toate standardele sunt recunoscute european şi internaţional şi nici dacă ar vrea cineva să schimbe vreo culoare', a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ