Ponta, la ANM: Lumea să aibă încredere că faceţi un lucru ştiinţific, fără legătură cu Guvernul, televiziuni

| 29 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la o întâlnire cu reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie, că toată lumea trebuie să aibă încredere că ceea ce face ANM reprezintă un lucru ştiinţific.

'Mesajul principal este acela că instituţiile celelalte ale statului să aibă încredere totală în ceea ce dvs. transmiteţi', a declarat Ponta, miercuri, la sediul ANM.

El a ţinut să sublinieze că instituţiile statului se mobilizează în acţiunile lor pe baza avertismentelor meteorologice.

Potrivit premierului, populaţia ar trebui să înţeleagă că atunci când meteorologii anunţă că este cod roşu sau portocaliu aceasta este 'o chestiune serioasă'.

'Vreau să aibă toată lumea încredere că ceea ce faceţi aici nu are legătură nici cu Guvernul, nici cu televiziuni, nici cu nimic, faceţi un lucru ştiinţific', a mai spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ