Ponta, în vizită la Parlament: Trec să-l salut pe Antonescu, ca să nu spuneţi iar că suntem certaţi

| 08 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a venit vineri la biroul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, să-l salute, deşi se îndrepta către unul dintre atelierele organizate de PSD la Parlament.

Întrebat de jurnalişti dacă nu trece şi pe la Crin Antonescu, Victor Ponta a arătat că nu ştie ce program are acesta. 'O să trec să-l salut, ca să nu spuneţi iar că suntem certaţi', a spus premierul. Victor Ponta a stat în biroul lui Crin Antonescu aproximativ zece minute. 'Ne-am înţeles foarte bine. Am mâncat şi un covrig la domnul preşedinte', a spus premierul la ieşire. 

Consiliul Naţional anual al Partidului Social Democrat are loc vineri şi sâmbătă în Bucureşti, reuniunea având pe agendă subiecte politice la zi, între care proiectul de lege privind descentralizarea.

Vineri au loc dezbateri pe ateliere de specialitate, urmând ca sâmbătă peste 4.500 de delegaţi ai PSD să se reunească în plenul Consiliului Naţional la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ