Ponta: Intenţionez să candidez anul viitor pentru funcţia de DEPUTAT. Voi candida în Gorj

| 16 sep, 09:47

Premierul Victor Ponta intenţionează să candideze anul viitor pentru funcţia de deputat, spunând că nu va ţinti şi spre alte funcţii în stat. Ponta a afirmat că va candida în judeţul Gorj. Întrebat, la Antena 3, ce planuri are pentru anul viitor şi dacă se gândeşte să candideze pentru vreo funcţie, premierul a răspuns afirmativ.

“Planuri de viitor: în 2016 probabil voi candida alături de echipa cu care am fost tot timpul în ultimii 15 ani, în județul Gorj, pentru funcția de deputat. Dar alte funcții în stat nu mă interesează - cred că o perioadă în care să nu fiu în prima linie, în care să învăț și din lucrurile bune și din greșelile mele, îmi va prinde foarte bine”, a spus Ponta.

El a mai afirmat că obiectivul principal este să recupereze  timpul pe care nu l-a petrecut cu cei doi copii ai săi, Irina şi cu Andrei, dar şi cu soţia sa Daciana, în ultimii ani. “Obiectivul principal este să recuperez o mică parte din timpul pe care nu l-am petrecut familia - cu Irina, cu Andrei și cu Daciana. Ei au avut cel mai mult de suferit în anii aceștia de activitate politică în prima linie”, a încheiat premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 00:48
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ