Ponta: Măsurile din Codul Fiscal care au fost amânate POT FI APLICATE mai devreme

| 02 sep, 14:11

Premierul Victor Ponta le-a mulțumit senatorilor miercuri, la începutul ședinței săptămânale de guvern pentru că au aprobat Codul fiscal, precizân că măsurile care au fost amânate pentru anul 2017 ar putea fi introduse mai devreme dacă se va dovedi cu cifre că sunt sustemabile.

 

”Mulțumesc Senatului și o să mulțumesc și Camerei Deputeților pentru aprobarea Codului fiscal. 20%, cât am propus noi, mă bucur că a rămas 20%. Acele măsuri care nu au fost scoase din Cod, ci amânate, pe măsură ce demonstrăm cu cifre că sunt sustenabile, putem să le punem în practică mai devreme, adică înainte de 1 ianuarie 2017”, a spus premierul, citat de B1Tv.

”În luna august, 250 de milioane de euro în plus pentru buget, încasări suplimentare. Tot ce ne-am angajat pe partea de sănătate, de educație, avem banii necesari. Să sperăm ca puteți să și cheltuiți banii”, a mai declarat Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ