Ponta: Nu dau doi bani pe ameninţările lui Băsescu

| 14 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la România TV, că nu pune preţ pe ameninţările preşedintelui Traian Băsescu.

"Nu dau doi bani pe ameninţările lui. Nu am o problemă cu ameninţările lui Băsescu. Aveam o problemă când mă mai lăuda. Am scăpat de acea perioadă nefastă din viaţa mea", a afirmat prim-ministrul.

Şeful statului a spus, duminică seară, că, dacă premierul ar încerca să facă dreptate 'după mintea sa', atunci 'ar deveni imediat coleg de apartament cu Adrian Năstase'.

'Cred că dacă ar încerca să facă dreptate după mintea domniei sale, cred că ar deveni imediat coleg de apartament cu Adrian Năstase. Nu cred că vreun procuror în România ar tolera intervenţia preşedintelui sau a primului-ministru în dosare. Sau vreun judecător. Cred că ar deveni coleg de cameră cu Adrian Năstase foarte repede printr-o astfel de încercare', a afirmat Băsescu.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ