Ponta: Nu mă pot obişnui cu ideea că Antonescu merge la Turcescu în emisiune

| 08 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că nu se poate 'obişnui' cu faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, schimbă locul cu preşedintele Traian Băsescu la emisiunea lui Robert Turcescu şi folosesc acelaşi limbaj.

'Nu mă pot obişnui cu faptul că domnul Antonescu merge la Robert Turcescu. Eu sunt unul dintre cei 7,4 milioane de români care au votat în 2012 ca domnul Băsescu să fie demis. Şi atunci domnul Turcescu spunea că trebuie să fim în închisoare toţi cei 7,4 milioane. Nu mă pot obişnui cu domnul Antonescu schimbându-şi locurile cu domnul Băsescu la Turcescu la emisiune şi folosind acelaşi limbaj. Nu intenţionez să răspund la absolut nimic din aşa ceva. Pot doar să spun că regret, cum cred că regretă toţi cei care au votat la referendum în 2012, această schimbare cu totul şi cu totul neaşteptată. Este o uriaşă surpriză', a declarat Ponta la ieşirea de la ceremonia de lansare a Centrului Tehnologic al Deutsche Bank de la Bucureşti, întrebat despre o acuzaţie a lui Crin Antonescu la adresa alianţei PSD-PC-UNPR potrivit căreia în judeţul Gorj se fac presiuni la adresa electoratului pentru a participa la mitinguri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ