Ponta: Parlamentul va revota toate legile trimise spre reexaminare în ultima perioadă de Traian Băsescu

| 13 ian, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni televizate, că Parlamentul va revota legile pe care Traian Băsescu le-a retrimis Legislativului spre reexaminare în ultima perioadă.

'Am discutat astăzi şi imediat, deşi e în vacanţă Parlamentul, comisiile se vor reuni, vom revota toate aceste legi. Nu mai poate să le mai...', a spus Ponta, la Antena 3.

El a precizat că legile trebuie semnate de preşedinte în maxim 10 zile de la revotarea lor.

'Probabil că va face din nou circul ăla pe care l-a făcut, că semnează la 12 noaptea, o chestie de copil cu probleme, nu om serios', a adăugat Ponta.

Premierul a arătat că o astfel atitudine a lui Traian Băsescu îi va face pe cetăţeni să nu uite ce a făcut acesta.

'În felul ăsta oamenii nu uită, că altfel riscau să uite cine le-a tăiat pensia, cine le-a tăiat salariul, cine i-a minţit de atâtea ori, cine îşi bate joc de ei, cine îşi îmbogăţeşte familia', a susţinut Victor Ponta.

Primul ministru a declarat că în ultimele zile Băsescu a retrimis spre reexaminare legea privind vânzarea de terenuri agricole către cetăţenii UE, legea privind parteneriatul public-privat şi legea de aprobare a ordonanţei care reeşalona acordarea certificatelor verzi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ