Ponta: Problema nu e Stănescu. Eu cer solidaritate din partea PNL

| 17 mai, 2013

Premierul Victor Ponta a spus, în această seară, la România TV, că problema în cazul crizei din USL nu o constituie Sorin Roșca Stănescu, cel care a declanșat conflictul din Uniune prin acuzațiile sale, ci o eventuală lipsă de solidaritate din partea național-liberalilor.

„Întâlnirea de după-amiază a fost utilă, măcar pentru a-i face pe liberali sa înțeleagă care e problema. Problema nu e Roșca Stănescu, ci dacă în momentele dificile care urmează PNL este sau nu solidar”, a declarat Ponta, referitor la ședința de azi a USL, la care a participat alături de șeful PNL, Crin Antonescu, vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu, ministrul de Interne, liberalul Radu Stroe şi deputatul social-democrat Sebastian Ghiţă.

Premierul a adăugat că nu este rău ca social-democrații și liberalii să aibă opinii separate, însă liberalii au exagerat ”în cazul lui Stănescu, și nu doar al lui, el a ieșit în față pentru că avea interesele cele mai mari”.

Liderul PSD a menționat că așteaptă ca Crin Antonescu să ia lucrurile mai în serios și să dea un semnal clar că liberalii sunt solidari cu social-democrații.

Prim-ministrul a afirmat că până acum nu a declarat public nimic despre problemele și situația din USL, însă această problemă este ”mai serioasă”, adăugând că liberalii fac o greșeală că îl au ca membru pe Sorin Roșca Stănescu.

”Nici ei nu doresc să rupem USL-ul, și nici noi”, a mai spus Victor Ponta, adăugând că ”personalizarea vinovatului e o greșeală. Roșca Stănescu a ieșit în față pentru că are interese care nu au nicio legătură cu partidul”. Excluderea lui Sorin Roșca Stănescu din PNL nu va rezolva problema din Uniune, a mai spus Ponta.

Întrebat dacă Sorin Roșca Stănescu a intervenit la Victor Ponta pentru Dan Diaconescu, premierul a răspuns că el și senatorul liberal nu sunt prieteni și, prin urmare, ”Stănescu nu și-ar permite să-mi ceară nimic”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ