Ponta: PSD va face, la sfârşitul lunii august, analiza activităţii miniştrilor social-democraţi

| 08 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că la sfârşitul lunii august vor fi convocate BPN, CExN şi grupurile parlamentare pentru a face analiza activităţii miniştrilor PSD, a secretarilor de stat, a şefilor de autorităţi şi agenţii precum şi a celor care ocupă funcţii în conducerea Parlamentului.

"La sfârşitul lunii august facem analiza activităţii miniştrilor, a secretarilor de stat, a şefilor de autorităţi şi agenţii din partea PSD, a celor care ocupă funcţii politice în conducerea Parlamentaului. Se împlinesc 8 luni de la preluarea noului mandat, iar această analiză e necesară pentru a vedea activitatea colegilor, ceea ce e de îmbunătăţit, eventual de a face schimbări unde lucrurile nu au mers bine", a spus Ponta.

Preşedintele PSD a precizat că decizia de a analiza activitatea miniştrilor nu a fost determinată de ultimele evenimente. "Aşa am făcut întotdeuna, e o tradiţie, e un lucru normal, bun, nu e nimeni numit pe viaţă ministru, trebuie să aibă sprijinul partidului", a adăugat Ponta.

El a arătat că decizia de a analiza activitatea iniştrilor se referă doar la PSD, nu şi la PNL. "Eu nu mă uit în ograda PNL, care are propriile proceduri", a mai spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ