Ponta: PSD va face nominalizări în Comisia Călăraşi după votarea bugetului

| 02 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat luni, după şedinţa BPN al PSD, că partidul său va face nominalizări pentru Comisia de anchetă privind terenul de la Călăraşi după votarea bugetului.

"Nu am stabilit nici măcar membrii comisiei, deoarece astăzi draftul de hotărâre (privind înfiinţarea comisiei - n.r.) întocmit de parlamentarii PSD, UNPR şi PC îl vor prezenta colegilor de la PNL şi când se ia decizia, imediat după legea bugetului, vom face şi nominalizări", a declarat premierul Ponta, citat de Agerpres.

Întrebat pe ce s-a bazat afirmaţia sa de duminică, atunci când a spus la o emisiune TV că, după părerea sa, preşedintele Băsescu a achiziţionat terenul de la Călăraşi mai demult iar acum vrea să "îl albească", Ponta a răspuns că a fost "o părere personală", care s-a bazat însă şi pe ochiul său "de jurist".

"Eu cred că avea acest teren demult şi acum a vrut să îl albească, ca să vă spun direct. (...) Spre finalul mandatului s-a gândit să treacă cumva pe numele familiei nişte proprietăţi pe care probabil că lucra mai demult la ele. (...) Eu asta cred. Dar cred de asemenea că preşedintele ţării, prin funcţia pe care o ocupă, dacă nu are absolut nimic de ascuns, cred că ar trebui să salute formarea comisiei (de anchetă - n.r.). Totuşi, această vehemenţă a oamenilor din jurul său împotriva comisiei sigur că nu face decât să accentueze suspiciunea că este ceva de ascuns acolo", a spus Victor Ponta, duminică seară, la România TV.

Tag-uri: buget, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ