Ponta şi MRU se ceartă pe Facebook

| 28 apr, 2014

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa lase sa treaca neobservata aniversarea a doi ani de cand o motiune de cenzura a daramat Cabinetul Mihai Razvan Ungureanu, ceea ce in final a dus la numirea sa ca prim-ministru.

Intr-o postare pe Facebook de duminica, actualul sef al Guvernului arata ca acea zi "era prima victorie importanta a USL si a tuturor romanilor obtinuta impotriva "Regimului Basescu"! Alaturi de mine au fost atunci Liviu, Crin, Daniel, 235 de parlamentari si milioane de romani!"

Mai mult, Ponta scrie ca este convins ca pe 16 noiembrie PSD va castiga "razboiul drept" pe care l-a inceput in 2012.

Postarea premierului nu a ramas fara o replica imediata de la cel vizat.Liderul Forta Civica ii raspunde lui Ponta printr-un comentariu tot pe Facebook, expunand varianta sa: "Acum doi ani, guvernul a cazut din cauza lipsei de experienta in a face compromisuri care sa nenoroceasca tara".

In plus, MRU sustine ca schimbarea guvernului sau "a fost singura reusita a USL-ului. De atunci, Romania a pierdut timp si bani si a primit in schimb doar circ".

In final, fostul premier il acuza pe Victor Ponta ca guverneaza doar pentru a-si "salva baronii, coruptii si doctoratul plagiat".

Remarcile celor doi intretin dezbaterea politica din campania pentru alegerile europarlamentare, care au loc pe 25 mai, pe cele doua teme deja consacrate: "baronii" si antiBasescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ