Ponta: Sportul să fie printre priorităţile care trebuie finanţate cu bani europeni

| 05 feb, 2014

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, să pună şi sportul printre domeniile prioritare care trebuie finanţate din bani comunitari.

'La fonduri europene: aţi fost toţi miniştrii implicaţi ieri (n.r. - marţi) la comitetul care urmează să finalizeze proiectul de Acord de Parteneriat. Domnul ministru Teodorovici, trebuie să puneţi pe site, puneţi-l pe site, primiţi toate observaţiile, îl lăsăm până la sfârşitul lunii. O menţiune specială, o fac şi public, să puneţi acolo şi sportul la priorităţi care trebuie finanţate, că aţi uitat. Zicem că îl susţinem, dar cred că putem să construim un stadion, o sală de sport ne-ar ajuta mai mult decât multe alte zone unde cheltuim bani şi vă rog, la propunerea doamnei Tocală (n.r.- Carmen Tocală, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului) şi la insistenţa mea, să daţi posibilitatea finanţării din fonduri europene a unor proiecte de acest gen', a spus premierul în şedinţa de guvern.

El a adăugat că e important ca ministrul Fondurilor Europene să-şi păstreze optimismul privind rata de absorbţie a actualelor fonduri disponibile şi să organizeze sistemul împreună cu ceilalţi responsabili în aşa fel încât 'dezastrul de până în 2012' să nu mai fie repetat în perioada următoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ