Ponta: TAROM nu este TELDRUM! Metoda lui Don Livio de la Teleorman văd că este folosită de orice șef impus de el

| 21 aug, 11:05

Fostul premier Victor Ponta îl acuză pe liderul PSD Liviu Dragnea că este vinovat de situația de la Tarom. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ponta susține că acesta este rezultatul nepotismelor.

"«Agenturili Străine» sunt de vină — când e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman văd că este folosită de orice șef impus de el la vreo instituție sau companie guvernamentală! TAROM nu este TELDRUM!!! Și când impui la conducere «profesioniștii marca Dragnea — Cuc» e normal să ai pierderi uriașe și să duci Compania spre prăpastia de care am ferit-o cu greu în ultimii ani! Piloții și personalul navigant își caută refugiu în companiile private sătui de nepotismul, abuzurile și lipsa de perspectivă din ultimele luni. Cumpărăm cu prețuri umflate aeronave refuzate de alte firme concurente, lansăm proceduri de achiziție la care nu participă niciun partener serios, pierdem sloturi și pasageri, mințim oamenii cu viitoare zboruri pe care niciun specialist nu știe cum să le facă profitabile, punem în management și în Consiliul de Administrație alți «cuci» din Giurgiu", a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

Ponta a mai spus că premierul Tudose ar fi trebuit să ia măsuri din timp în acest caz.

 

"Când premierul Tudose se uită pe cifre și intră în panică, dăm vina pe «forțe străine»! Iar rezultatul o să fie un dezastru — degeaba ne dorim noi să avem TAROM, dacă nu zboară direct în Brazilia, este doar o altă vacă de muls pe termen scurt! Mihai Tudose vrea să facă ceva azi! Foarte bine — deși eu cred că trebuia să facă de ieri!", a mai spus Ponta.

 

Directorul Tarom, Eugen Davidoiu, și-a dat demisia luni dimineață, după scandalul pierderilor companiei.

Tag-uri: dragnea, Ponta, TAROM
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ