Ponta: Tarom trebuie să rămână lider incontestabil pe piaţa internă

| 16 aug, 2013

Prim ministrul Victor Ponta a declarat vineri, la Suceava, că susţine păstrarea curselor interne de către Tarom.

''Vă spun nu doar ca ministru al Transporturilor, ci şi ca prim ministru, pentru că Tarom este deţinut de Guvernul României, că eu cred, fără a interveni în managementul privat al Tarom-ului, şi susţin cu mare tărie păstrarea curselor interne. Nu e vorba doar de Suceava. E vorba şi de Târgu Mureş, de Sibiu. Din toate datele oficiale pe care le am, cursele interne sunt profitabile pentru Tarom şi n-aş vrea să renunţe Tarom la ele şi să ne trezim că le operează altcineva, vreun operator privat'', a spus Ponta.

Premierul a subliniat că problemele tehnice care există, cum a fost cu degivrorul la Suceava, trebuie rezolvate de proprietarii aeroporturilor, pentru că nu poţi aduce avioanele în condiţii de insecuritate. 

''Vorbesc ca politică, fără a intra în managementul privat pe care-l susţin şi cred că directorul general, domnul Heinzmann, până acum îşi face treaba foarte bine, eu cred că Tarom trebuie să-şi păstreze toate cursele interne, Târgu Mureş, Sibiu, Suceava, inclusiv dacă poate dezvolta curse, Oradea, Baia Mare'', a spus Ponta. 

În opinia premierului, cel puţin pe piaţa internă Tarom trebuie să rămână lider incontestabil. 

''Pe piaţa internaţională, sigur, concurenţa e mult mai puternică şi trebuie să se încadreze în costuri, însă la toate celelalte curse interne, eu ca proprietar, cred că interesul Tarom e să-şi păstreze aceste curse'', a spus Ponta.

Tag-uri: Suceava, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ