Victor Ponta consideră necesar un cod de conduită în cadrul USL

| 03 iun, 2013

Copreşedintele USL, premierul Victor Ponta, a declarat luni că în cadrul protocolului USL este nevoie de un cod de conduită, pentru a preveni sau sancţiona cazuri precum cel al lui Sorin Roşca Stănescu.

El a arătat, înainte de şedinţa USL, că discuţiile pe protocolul USL nu vor fi finalizate luni. "Astăzi începem şi discutăm lucrurile pe care le avem de aşezat pentru perioada următoare în aşa fel încât să nu mai apară sincope în activitatea USL", a spus Ponta. El a arătat că există propuneri privind Protocolul USL atât din partea PSD, cât şi PNL, subliniind că toate articolele din acest document nu sunt de negociat, deoarece acestea nu vor fi schimbate, ci vor fi adăugiri, precum un Cod de conduită.

"Un cod de conduită este absolut necesar pentru toată lumea. Am avut cazul Roşca Stănescu, dar o să avem multe altele, fie că este vorba de social-democraţi, de liberali şi este foarte important să avem un Cod de conduită în cadrul USL, în aşa fel încât să prevenim sau la nevoie să sancţionăm dă mai apar asemenea situaţii", a afirmat Ponta.

El a susţinut că protocolul va fi adaptat la 'realităţile' perioadei următoare, respectiv anul 2014 şi după acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ