Postarea făcută de Adrian Năstase pe blog înainte de a fi condamnat

| 06 ian, 2014

Adrian Năstase a fost condamnat, luni, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Zambaccian. Cu o zi înainte, fostul premier al României a făcut o postare pe blogul personal în care le-a urat "la mulți ani" cititorilor săi.

"Dragi prieteni,

vreau sa va multumesc pentru urarile pe care mi le-ati adresat de sarbatori, pentru prietenia voastra si pentru sprijinul pe care mi l-ati aratat in toti acesti ani. Va multumesc pentru incurajari, pentru idei, pentru sugestii, pentru comentarii. Cu unele am fost de acord, cu altele nu. Dar erau parerile voastre.

Am asteptat inceputul anului si pentru a aduce la zi unele statistici – unele mi se par semnificative. Astfel, numarul total de accesari pe blog a depasit 6,5 milioane (mai exact 6.514.330) iar numarul total al comentariilor se apropie de 170.000 (astazi, numarul comentariilor era de 169.384). Datele sunt preluate de pe WordPress.com

Nu imi aduc aminte cine a spus ca oamenii intelepti calatoresc pentru a se descoperi pe ei insisi. Calatoriile mele in lumea virtuala au avut – cred – si acest rezultat. Datorita voua, datorita lucrurilor pe care le-am aflat, datorita controverselor sau chiar polemicilor la care am asistat sau la care am participat. In plus, mi-am adus, in prezent, amintiri (impliniri, regrete, greseli) legate de diverse evenimente, unele din ele inca bine ascunse. Sigur, asa cum afirma Bernard Shaw, o viata in care faci greseli nu numai ca este mult mai onorabila, dar este si mult mai folositoare decat una petrecuta fara sa faci nimic. Sper sa fiti de acord…

Maine, 6 ianuarie, va fi o mare sarbatoare – Botezul Domnului sau Boboteaza, sarbatoare ce reprezinta botezul in apa Iordanului a lui Iisus de catre Ioan Botezatorul. Sunt multe traditii legate de aceasta sarbatoare. Una dintre ele este aruncarea crucii sfintite in apa pentru a permite intrecerea tinerilor in a scoate crucea din apa. Veti spune ca unii vor continua sa arunce cu pietre. Este posibil.

Deasemenea, tot maine, va fi ajunul Craciunului pentru biserica ortodoxa de stil vechi. Sunt aproape un milion de romani care urmeaza, in continuare, calendarul iulian, spre deosebire de calendarul gregorian, adoptat in 1919 si de statul roman si, ulterior, de BOR, intre ele existand un decalaj de 13 zile.

Maine va fi anuntata si sentinta in dosarul “Zambaccian”. Daca as fi cinic, as spune ca pare a exista o legatura stransa intre justitie si sarbatorile religioase, mai ales in ceea ce priveste Craciunul – de rit vechi sau nou…", a scris Adrian Năstase pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ