Fotografii cu familia Năstase înainte de aflarea sentinței

| 06 ian, 2014

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei, a postat pe Facebook o poză de la Revelion în care apare alături de tatăl său și de mama sa, imediat după ce instanța supremă a pronunțat sentința de condamnare a celor doi.

Fotografia este făcută în noaptea de Revelion, după cum se vede într-o serie de poze postate de fiul fostului premier pe Facebook. Familia lui Adrian Năstase și-a petrecut Sărbătorile pe valea Prahovei.

Pe pagina lui Andrei Năstase au început să apară și mesaje de încurajare venite din partea simpatizanților lui Adrian Năstase.

„Va dorim putere si rabdare. Era clar ca asta va fi decizia... Nu mai e nimic de spus.. Mi-a placut insa o afirmatie a matusii tale : "justitia divina va face dreptate". Imi doresc si va doresc sa se implineasca aceasta afirmatie!”

„Incredibil ce se intampla in tara asta!! Oare voi trai sa vad sfarsitul justitiei basiste?? Andrei, sa va intareasca Dummezeu sa puteti trece cu bine peste acest nemeritat nou....necaz.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ