Prejudiciul pentru folosirea neautorizată a mărcii "Steaua Bucureşti", stabilit la 36,8 milioane euro

| 24 mai, 13:55

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a anunţat că, în urma procedurilor derulate de evaluatorul independent, brandul 'Steaua Bucureşti' a fost evaluat la 57.306.105 euro, în timp ce taxa de licenţă pentru fotbal a fost stabilită la valoarea de 3.694.220 euro pe an, fără TVA.

De asemenea, prejudiciul pentru folosirea mărcii fără acceptul CSA 'Steaua Bucureşti' a fost stabilit la valoarea de 36.826.310 euro, se precizează într-un comunicat dat publicităţii marţi de clubul militar.

'Toate măsurile şi demersurile CSA 'Steaua Bucureşti', inclusiv constatările şi concluziile la care ajunge Comisia special constituită în decembrie 2015 la nivelul decizional al structurilor cu atribuţii ale MApN, vor fi aduse transparent şi prompt la cunoştinţa publicului. Nu a fost, astfel, luată vreo decizie care să implice schimbarea situaţiei actuale la nivelul fotbalului profesionist. Două sunt obiectivele majore aflate în atenţia prioritară a Ministerului Apărării Naţionale şi a CSA 'Steaua Bucureşti': crearea condiţiilor optime pentru performanţa fotbalistică stelistă şi respectarea riguroasă a exigenţelor impuse de legislaţia în vigoare. Măsurile pentru susţinerea primului obiectiv menţionat implică parcurgerea unor proceduri legale şi administrative deloc puţine şi uşoare. De îndată ce se vor materializa primele rezultate, acestea vor fi anunţate în acelaşi spirit de transparenţă urmat până acum', precizează CSA Steaua.

În prezent, Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua Bucureşti' derulează o serie de activităţi pentru valorificarea mărcii 'Steaua Bucureşti', conform evaluărilor prezentate. ''Prin urmare, măsurile promovate pentru susţinerea optimă a fotbalului stelist se derulează în paralel cu demersurile de valorificare a patrimoniului propriu, pe care CSA 'Steaua Bucureşti' e obligat prin lege şi hotărârile judecătoreşti pronunţate să le întreprindă. Prin dialog, comunicare şi bună credinţă a tuturor celor interesaţi, cele două piste de lucru ar trebui să conducă la soluţii durabile şi corecte, în interesul sportului', se mai arată în comunicat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ