Premieră în România. Cum va sprijini Guvernul echipa naţională la Eurovision

| 10 apr, 2014

Secretariatul General al Guvernului va aloca maxim 50.000 de euro pentru spectacolul din marea finală de la Eurovision 2014, pentru a susţine echipa României.

Pentru prima dată în istorie, România va fi sprijinită financiar şi de Guvern pentru participarea la Eurovision, în 2014 fiind reprezentaţi de Paula Seling şi Ovi, cu melodia "Miracle".

Este vorba despre o sumă maximă de 50.000 de euro, acordată de Secretariatul General al Guvernului, în care va fi inclus tot ce ţine de spectacolul din 10 mai. Şefa Delegaţiei României la Eurovision, Liana Stanciu, a precizat că în aceşti bani veniţi de la Guvern vor intra câteva materiale promoţionale, un videoclip, plus tot ce are legătură cu prezenţa pe scenă din timpul spectacolului din finală, scrie gândul.info

"În premieră, vom fi sprijiniţi de guvern, căruia doresc să-i mulţumesc. E vorba de imaginea României, dar să nu credeţi că sunt bani mulţi. Spectaculos e că avem parte de susţinere. Delegaţia României va fi una normală, în jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula şi Ovi. Avem doi artişti care pot cânta orice, oricând şi oriunde, beneficiem de sprijinul autorităţilor, aşa că anul acesta avem premise interesante pentru a câştiga", a declarat Liana Stanciu, potrivit ziarului Ring.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ