Guvernul României, format din copii: cum ar conduce ţara noua generaţie, ce măsuri ar lua

| 11 apr, 2014

România a avut astăzi un guvern format doar din copii. Premier a fost o elevă care a cerut bani mai mulţi pentru educaţie. Băieţii care au ocupat portofoliile de la Sănătate şi Transporturi au promis aparatură nouă în spitale şi mijloace de transport în comun ca în Italia. Evenimentul face parte din programul ,,şcoala altfel" care s-a desfăşurat în această săptămână.

Simona este în clasa a opta la o şcoală din Bucureşti. Pentru câteva minute copila şi-a luat în serios rolul de premier al României şi a venit cu prima propunere, scrie RomâniaTv.net.

„Eu as investi in invatamant pentru ca noi suntem viitorul si trebuie sa avem olimpici si cineva sa ajunga acolo sus sa ridice drapelul Romaniei”, a spus noul premier.

Nici ceilalţi noi miniştri nu s-au lăsat mai prejos şi au pregătit un adevărat program de guvernare. „Mai puţine ore şi mai multe pauze”, a cerut un ministru.

Cei peste 60 de elevi de la două şcoli din Capitală au vizitat şi centrul operaţional de comandă al guvernului şi nu au plecat acasă fără o poză de la pupitrul premierului.

 

 

Tag-uri: copii, Guvern, măsuri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ