Premierul le cere tuturor miniştrilor să participe la începerea anului şcolar

| 11 sep, 2013

Premierul Victor Ponta le-a cerut tuturor miniştrilor să participe luni la festivităţile prilejuite de începerea anului şcolar, deoarece educaţia acordată generaţiilor viitoare este un lucru foarte important.

'O să vă rog pe toţi miniştrii, luni, indiferent de lucrurile importante pe care le aveţi, să mergeţi totuşi în teritoriu, la şcoli. Cred că e totuşi lucrul cel mai important pentru România cum învaţă generaţiile care vin din urmă şi nu vreau să ignorăm acest lucru', a afirmat primul-ministru miercuri, la începutul şedinţei de guvern.

De asemenea, el i-a cerut ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, să prezinte, după o discuţie cu ceilalţi factori implicaţi, o analiză legată de situaţia şcolilor şi problemele care mai trebuie rezolvate.

'Am făcut videoconferinţă, am văzut graficul... înţeleg că avansăm şi cu toate autorizaţiile de funcţionare, cu profesorii, cu lucrurile care trebuie îndreptate. Dacă odată cu începerea şcolii constataţi ceva birocratic sau de detaliu care blochează funcţionarea normală, o să vă rog, domnule ministru, să veniţi rapid cu deciziile care se impun. Înţeleg că la consiliile de administraţie avem probleme cu cvorumul, lucruri mărunte, dar care pot să blocheze funcţionarea normală şi o să vă rog, împreună cu Ministerul Administraţiei, autorităţile locale, care sunt până la urmă proprietarii şcolilor, şi cu profesorii, să veniţi săptămâna viitoare deja cu o primă analiză apropo de începutul anului şcolar', a spus Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ