Grindeanu: Vineri facem şedinţa pentru aprobarea bugetului pe 2017

| 25 ian, 14:45

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, la Palatul Victoria, că bugetul pe 2017 fi trimis în Parlament vineri după ce va fi aprobat în şedinţa Executivului, precizând că, datorită eforturilor pe care miniştrii le-au făcut în ultimele 24 de ore, în şedinţa de miercuri se pot discuta noile limitele de construcţie a bugetului din acest an.

"Mulţumesc pentru efortul pe care l-aţi făcut în ultimele zile, ceea ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore merită apreciat. Tocmai de aceea astăzi putem să venim în şedinţa de guvern cu nota privind limitele de cheltuieli revizuite", le-a spus prim-ministrul Sorin Grindeanu miniştrilor, în debutul şedinţei de Guvern de miercuri.

El a subliniat că apreciză faptul că miniştrii, pe bugetele pe care le au la ministerele lor, au prevăzut cheltuieli pe programele prinse în programul de guvernare.

"Acesta a fost rostul acestor discuţii din ultimele 24 de ore, astfel încât tot ceea ce noi am promis în programul de guvernare pe anul bugetar 2017 să se regăsească şi în bugetele dumneavoastră", a arătat Grindeanu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu au avut, marţi, discuţii separate cu miniştrii pe tema bugetului, după ce liderul social-democraţilor a spus că nu este mulţumit de proiectul de buget publicat de Ministerul Finanţelor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ