PREMIERUL Victor Ponta participă la întâlnirea conducerii PSD cu grupul de la Senat

| 30 aug, 17:48

Premierul Victor Ponta participă duminică la întâlnirea conducerii PSD cu grupul senatorilor social-democraţi, la reuniune fiind prezent şi preşedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

"Cum adică de ce am venit? De când sunt prim-ministru, am lipsit vreodată de la grupul de la Senat? Puneţi nişte întrebări de duminică", a declarat acesta, la intrare în sala grupului PSD din Senat.

Surse social-democrate au confirmat, în cursul acestei săptămâni, că Ilie Sârbu intenţionează să-şi anunţe demisia de la conducerea grupului PSD din Senat. Potrivit surselor citate, Ilie Sârbu ar urma să facă acest anunţ la reuniunea grupului parlamentar.

Totodată, luni, la Parlament, va avea loc şedinţa Grupului PSD din Camera Deputaţilor, unde va participa şi preşedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea.

"Vom avea întâlnirea cu grupurile parlamentare. Nu vom avea o întâlnire în comun. Vom avea duminică, la ora 17,00, o întâlnire cu grupul din Senat. Întâlnirea va avea loc chiar la grup, în Senat. Şi luni, la ora 17,00, întâlnire cu grupul de la Camera Deputaţilor", a afirmat Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă, la finalul BPN al PSD din această săptămână.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ