SURSE: PSD vrea demiterea lui Eugen Teodorovici din funcţia de ministru al Finanţelor

| 30 aug, 15:07

PSD vrea demiterea lui Eugen Orlando Teodorovici din funcţia de ministru al Finanţelor. Potrivit unor surse politice citate de RealitateaTV, mai mulţi social-democraţi sunt nemulţumiţi de ministrul Finanţelor Publice pentru că nu şi-ar fi îndeplinit sarcinile în această vară.

La negocierile pe tema noului Cod Fiscal de săptămâna trecută, Teodorovici nu a participat, deşi, teoretic, ar fi trebuit să o facă din funcţia sa de ministru al Finanţelor Publice. De altfel, Liviu Dragnea a avut o ieşire dură la adresa acestuia:

"Ministrul Eugen Teodorovici a avut un singur mandat de la mine, să asculte și să furnizeze toate datele care-i sunt cerute ca ministru de finanțe(...). Teodorovici, dacă a făcut așa ceva, nu putea să-și ia angajamente politice. Eu nu cred că Teodorovici și-a luat angajamente politice", a precizat Dragnea după ședința BPN a PSD, răspunzând unei întrebări privind poziția ministrului Finanțelor de la sfârșitul întâlnirii tehnice, care a spus că s-a convenit asupra măsurilor discutate privind noul Cod fiscal.

"A greșit, da. Pentru că la o întâlnire cu liderii politici merg liderii politici și cei care au mandat, ca în urma unei discuții și întâlniri între liderii politici să se și întâmple lucruri", a detaliat liderul social-democrat.

La ora 17, duminică la Palatul Parlamentului va avea loc o întâlnire a PSD, la care ar trebui să participe şi ministrul Teodorovici, însă acesta nu şi-a anunţat prezenţa.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ