Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, află astăzi dacă va fi arestat la domiciliu

| 29 apr, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova ar putea fi arestat la domiciuliu. Procurorii cer această măsură pentru Mircea Cosma pentru că ar fi încălcat obligaţiile controlului judiciar.

Acesta ar fi intrat în legătură cu fiul său cu toate că nu avea voi şi ar fi încercat să înstrăineze o parte din bunuri pentru a nu intra sub sechestru.

Situaţia lui Mircea Cosma a luat o nouă turnură după ce procurorii au strâns dovezi că acesta ar fi încălcat cu bună ştiinţă normele juridice. Surse judiciare susţin că Mircea Cosma ar fi luat legătura cu fiul său, deputatul Vlad Cosma, care este de asemenea implicat în dosar. În plus, "baronul" de Prahova ar fi încercat să treacă pe numele soţiei sale mai multe bunuri, pentru ca procurorii să nu dispună sechestru asigurator.

Pe 11 aprilie, DNA Ploieşti a hotărât trimiterea în judecată a deputatului Vlad Cosma, cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenţă, a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, aflat, de asemenea, sub control judiciar, acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, a directorului Direcţiei "Patrimoniu" din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu, aflat în arest la domiciliu şi acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, şi a lui Răzvan Alexe, cercetat în stare de arest la domiciliu sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi dare de mită.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ