Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut

| 12 noi, 2013

Preşedintele Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu şi lider al federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu, a fost reţinut marţi seara pentru 24 de ore, au informat surse judiciare.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, după ce a fost audiat în cursul zilei de marţi timp de mai multe ore la sediul IPJ Gorj.

Marin Condescu fusese chemat în jurul orei 16.00, la audieri, la sediul Poliţiei Judeţene Gorj, ulterior pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

El a fost reţinut de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Gorj şi este acuzat de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals, uz de fals, delapidare şi spălare de bani.

Condescu va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, respectiv instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În 8 octombrie, Marin Condescu a mai fost chemat la sediul IPJ Gorj pentru audieri în dosarul în care este acuzat de spălare de bani şi fals. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii Târgu Jiu a venit atunci însoţit de către avocatul său, care declara că este vorba despre un dosar penal deschis în vară pe numele lui Condescu şi care vizează modul în care firma ce asigură tichetele de masă pentru mineri şi energeticieni a încheiat cu echipa de fotbal un contract de cesiune de creanţe de 1,7 milioane de lei.

Avocatul lui Condescu preciza că la acest dosar a fost anexată şi plângerea care vizează modul în care Marin Condescu ar fi împrumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, în primăvara lui 2012.

Mai multe percheziţii au avut loc, pe 7 octombrie, la locuinţa preşedintelui Consiliului de Administraţie al clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, la sediul clubului de fotbal şi la sediul din Capitală al Federaţiei Naţionale Mine Energie, Condescu fiind suspectat de spălare de bani şi fals.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ