Preşedintele CNA: Emisia DD-TV va fi analizată marţi

| 21 oct, 2013

Consiliul Naţional al Audiovizualului va dezbate în şedinţa de marţi situaţia postului DD-TV care a prezentat pe 18 octombrie programul 'Dan Diaconescu Direct' cu sigla OTV, a declarat, preşedintele Consiliului, Laura Georgescu.

"Problema e că DD-TV, începând cu 18 octombrie, orele 23,15, a prezentat un program 'Dan Diaconescu direct', pe care era sigla postului OTV şi cu o burtieră imensă pe partea superioară a ecranului: 'Am învins! OTV emite din nou!'. OTV este un post care nu are licenţă. Şi dacă ar avea licenţă în altă ţară trebuia să ceară (...) modificarea avizului de retransmisie. Lucru care nu s-a întâmplat. Deci, oricum o întoarce domnul Dan Diaconescu tot ilegalităţi a făcut", a afirmat Laura Georgescu, conform Agerpres.

Ea consideră că toate declaraţiile lui Dan Diaconescu făcute în ultimele două luni, pornind cu licenţele din alte state, erau numai ''lucruri inexacte'.

"Ce să vă spun? Că incită efectiv la nesupunere şi nerespectarea statului de drept? Şi vă citez: 'S-ar putea să nu se bucure prea devreme, după OTV urmează DD-TV, după DD-TV urmează Realitatea TV, apoi Antena 3'. Deci dânsul ştie clar că se vor închide aceste televiziuni. Să ne explice ce vrea să spună. Şi nu în ultimul rând, vă spun foarte clar că toate declaraţiile făcute în ultimele două luni, pornind cu licenţele din alte state, erau numai lucruri inexacte. Peste tot, peste tot ca să obţii licenţă plăteşti. Atunci cum este posibil, un om care a făcut astfel de afirmaţii inexacte, astăzi să facă conferinţă din Palatul Parlamentului? Despre asta vorbim, nu vă supăraţi. Şi mâine, la prima oră, pe ordinea de zi, la poziţia unu este acest subiect în dezbaterea Consiliului', a mai spus Laura Georgescu.

Dan Diaconescu a afirmat luni, într-o conferinţă de presă susţinută în Parlament, la grupul deputaţilor PP-DD, că, începând din 15 octombrie, OTV emite legal în România din străinătate şi că peste 200 de firme mici de cablu din ţară retransmit programele sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ