Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, vine luna aceasta la Bucureşti

| 03 aug, 16:27

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va veni într-o vizită oficială în România la finalul lunii august, în urma unei invitaţii a preşedintelui Klaus Iohannis, au declarat joi, pentru Mediafax, surse oficiale.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe omologul său francez, Emmanuel Macron, în România, iar acesta a acceptat, a afirmat, la finalul lunii iunie, ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu.

Klaus Iohannis a avut o întâlnire bilaterală cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, la Bruxelles, iar întrevederea dintre cei doi şefi de stat a durat aproximativ 30 de minute, precedând lucrările Consiliului European.

Iohannis spunea atunci că întânirea cu preşedintele Franţei a fost "foarte, foarte bună" şi preciza că a discutat cu omologul său francez despre directiva europeană privind detaşarea muncitorilor.

În ceea ce priveşte vizitele bilaterale la nivel înalt din acest an şi fostul premier Sorin Grindeanu a fost în vizita de lucru la Paris, în luna iunie, unde s-a întâlnit cu prim-ministrul Édouard Philippe.

Tag-uri: iohannis, Macron
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ