Prima REACŢIE a lui Gabriel Oprea, după moartea poliţistului care îl escorta

| 24 oct, 15:33

Gabriel Oprea a oferit o foarte scurtă reacție, după moartea polițistului care făcea parte din coloana sa oficială.

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost întrebat de către jurnaliștii de la ştiripesurse.ro de unde venea la momentul la care polițistul Cosmin Gigină a suferit un accident, în urma căruia a murit.

„Dumneavoastră veneați de la restaurant așa cum susțin anumite surse? Asta ne interesează cel mai tare. Dacă infirmați atunci înseamnă că sunt doar bârfe.

Răspunsul lui Gabriel Oprea: „Te rog să verifici! Am fost la muncă!”.

Poliţia Capitalei a anunţat, oficial, că poliţistul mort făcea parte din coloana oficială vicepremierului Gabriel Oprea. Reprezentanții Poliției susțin că vicepremierul Gabriel Oprea l-a sunat pe Raed Arafat, pentru a solicita intervenția de urgență a medicilor.

Polițistul Bogdan Cosmin Gigina, care a murit în urma unui accident, marți, căzând cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, a fost înmormântat vineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 oct, 18:16
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
SUCCESUL CEL MARE ESTE O SUMA DE SUCCESE MAI MICI. CAUTAM URGENT, COLABORATORI PART TIME CARE VOR SA CASTIGE BANI IN TIMPUL LIBER, INTR-UN PROIECT UNIC LA NIVEL MONDIAL, CE VIZEAZA PIATA AMERICANA A CARTILOR ELECTRONICE. INCHEIEM CONTRACT DE COMISION.PENTRU DETALII, TRIMITETI MESAJUL "PROIECT" LA ADRESA [email protected]
24 oct, 21:57
MIRELA
colaborare
Bani online!
Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber!
Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate,
cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ