Primăria asigură tablete pentru toţi elevii şi profesorii din Sectorul 1, dar şi conectarea la internet în următorii doi ani

| 08 sep, 19:12

 

Primaria sectorului 1 anunţă că asigură 48.000 de tablete pentru toţi elevii şi profesorii de la şcolile din sector, dar şi conectarea la internet în următorii doi ani.

 

 

 

”Toţi elevii şi toate cadrele didactice din Sectorul 1 vor primi tablete în anul şcolar 2020/2021. Este vorba despre toţi copiii de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a care învaţă în unităţile de învăţământ din Sectorul 1, indiferent de domiciliu, împreună cu dascălii lor. Astfel, Primăria Sectorului 1 este pregătită pentru începerea noului an şcolar, în orice scenariu care va fi aplicat: scenariul verde – toţi elevii la şcoală, scenariul galben – jumătate dintre elevi la şcoală, jumătate online, sau scenariul roşu – toţi elevii acasă, în faţa tabletelor”, anunţă, marţi, Primăria Sectorului 1, printr-un comunicat de presă.
Primarul Dan Tudorache a afirmat că toţi elevii trebuie să aibă aceleaşi şanse.
”Educaţia tuturor copiilor noştri este foarte importantă şi nu vom face, în acest sens, niciodată rabat de la alocarea de resurse, timp şi atenţie. Oferim tablete tuturor elevilor pentru că noi considerăm că toţi trebuie să aibă aceleaşi şanse şi să pornească în viaţă de la acelaşi nivel”, a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.
În plus, administraţia locală a Sectorului 1 le va asigura elevilor şi profesorilor conectarea la internet a tabletelor pentru următorii doi ani.
Primăria a cumpărat 48.000 de tabletele şi le va distribui, începând de miercuri, părinţilor elevilor, pe bază de semnătură.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ