Primăria sectorului 4 dă vineri startul iluminatului public de sărbătorile de iarnă

| 29 noi, 2013

Primăria sectorului 4 dă startul vineri iluminatului public de sărbătorile de iarnă, magia Crăciunului fiind creată printre altele cu ajutorului figurinelor 3 D şi panourilor decorative 2 D.

'Vineri sectorul 4 va intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, fiind şi în acest an primul dintre sectoarele Capitalei în care se va aprinde iluminatul festiv. Candelabre, sfere, brăduţi, reni, steluţe, fulgi de nea şi oameni de zăpadă, perdele luminoase ce însufleţesc copacii, feerie şi lumină, într-un cuvânt o atmosferă magică creată prin împodobirea marilor artere de circulaţie a străzilor, precum şi a accesului în imobilele de locuit', informează Primăria sectorului 4.

În intersecţiile importante au fost amplasate figurine 3 D, iar pe stâlpii de iluminat din loc în loc panouri decorative 2 D. Traverse luminoase au fost montate între stâlpi, punctând un traseu imaginar pentru sania lui Moş Crăciun, iar perdele luminoase însufleţesc copacii de pe bulevarde şi străzi.

Potrivit primăriei, au fost utilizate preponderent instalaţiile din anii precedenţi, care au fost reparate şi relocate.

Noutatea o reprezintă cele 60 de sfere care vor completa amenajarea 'Promenadei sectorului', pe bulevardul Dimitrie Cantemir, pe care iluminatul festiv va fi inaugurat de Ziua Naţională a României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ