Primarul din Gheorgheni, în arest la domiciliu

| 18 apr, 15:37

Curtea de Apel Târgu Mureș a respins propunerea procurorului Direcției Naționale Anticorupție Serviciul Teritorial Târgu - Mureș, de prelungire a măsurii arestării preventive a primarului din Gheorgheni, Mezei Janos, acuzat de fapte de corupție, și a dispus plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Instanța a dispus punerea de îndată în libertate a inculpatului Mezei Janos și a decis luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Potrivit Agerpres, instanța l-a obligat pe inculpatul Mezei Janos ca, pe perioada de 30 de zile a arestului la domiciliu, să nu părăsească imobilul situat în Gheorgheni fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza și i-a atras atenția acestuia că, în caz de încălcare cu rea-credință a măsurii sau a obligațiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Decizia Curții de Apel Târgu Mureș este definitivă.

Mezei Janos este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu, de șantaj și instigare la delapidare. El a fost plasat sub control judiciar însă după ce instanța a constatat încălcarea condițiilor s-a decis arestarea preventivă a acestuia.

La expirarea termenului mandatului de arestare preventivă, DNA a solicitat prelungirea acestuia, Tribunalul Mureș a fost de acord, însă Curtea de Apel Târgu Mureș a stabilit plasarea acestuia în arest la domiciliu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ