Primarul general a cerut continuarea tratamentelor cu materiale antiderapante în noaptea de miercuri spre joi

| 06 ian, 21:03

Primarul general interimar, Răzvan Sava, le-a cerut operatorilor responsabili cu deszăpezirea din toate sectoarele Capitalei să continue în noaptea de miercuri spre joi tratamentele cu materiale antiderapante, în special în zona rampelor, pantelor, podurilor, pasajelor rutiere și a trotuarelor, stațiilor și refugiilor RATB.

În cadrul comandamentului de iarnă convocat miercuri seara la Primăria Capitalei, operatorii de deszăpezire din toate cele șase sectoare au raportat acțiunile întreprinse în cursul zilei, iar primarul le-a cerut să suplimenteze numărul de utilaje.

"Insist să intensificați acțiunile de aplicare a tratamentelor cu materiale antiderapante și în această noapte. Fac un apel către toți operatorii de deszăpezire să își refacă stocurile și să facă reviziile tehnice la utilajele care au operat pe teren, astfel încât, în momentul în care va fi nevoie, toate aceste utilaje să fie funcționale", a spus Răzvan Sava, conform Agerpres.

Primarul general a atras atenția reprezentantului Apa Nova asupra faptului că există riscul apariției acumulărilor de apă ca urmare a creșterii temperaturilor și i-a cerut acestuia să se intervină în cel mai scurt timp pentru evitarea inundațiilor, în special în zona pasajelor rutiere.

Pe de altă parte, edilul le-a mulțumit bucureștenilor că au dat dovadă de spirit civic și au îndepărtat zăpada și gheața formată zilele acestea pe trotuarele din jurul imobilelor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea.

"Din 465 de somații date în cursul zilei de marți doar în 27 de cazuri a fost nevoie să aplicăm amenzi pentru neîndepărtarea zăpezii și a gheții formate pe trotuar", a precizat Sava.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ