Primele imagini cu "sufletul" care părăseşte corpul unei persoane decedate. Ipoteza unui savant rus

| 28 oct, 2013

Un savant rus sustine ca a reusit sa fotografieze sufletul, chiar in timp ce acesta parasea trupul unei persoane.

Konstantin Korotkov a folosit o tehnica speciala de fotografiere, cu o camera bioelectrografica, prin metoda vizualizarii descarcarii de gaze.

Korotkov spune ca a fotografiat o persoana chiar in momentul mortii si a reusit astfel sa surprinda in imagini sufletul acesteia, in timp ce iesea din trup.

El a folosit o tehnica similara fotografiei Kirlian, care arata “energia vitala” a unei persoane, spune Korotkov, citat de International Business Times.

Acest “suflet” apare in culoarea albastra in fotografie si paraseste treptat corpul persoanei care moare: mai intai dispare din zona capului si la final din zona inimii.

In cazul persoanelor care au o moarte violenta, acest suflet, sub forma energiei vitale, se reintoarce la trup dupa cateva zile, din cauza “unui surplus de energie” care nu a fost folosit.

Korotkov este director la Research Institute of Physical Culture, din St. Petersburg.

El a folosit o tehnologie aprobata de Ministerul Sanatatii din Rusia, care este utilizata si pentru a tarta boli grave cum este cancerul.

Metoda de fotografiere a “corpului astral” folosita de savantul rus ar putea fi folosita si pentru a diagnostica diferite boli si dezechilibre biofizice, sustine acesta.

Tehnica lui Korotkov este o varianta mai avansata a sistemului folosit de Semion Kirlian pentru a fotografia “aura” unei persoane.

In 1939, inginerul Semion Kirlian si sotia lui au descoperit o noua tehnica fotografica, care consta in expunerea unui obiect intr-un camp electric de inalta tensiune si frecventa. Ei au crezut ca au demonstrat astfel existenta aurei energetice.

Iata in ce consta aceasta tehnica de electrofotografiere, patentata de Kirlian: filmul fotografic este pus pe o placuta conductoare, un alt conductor este atasat obiectului care va fi fotografiat.

Cei doi conductori sunt legati la o sursa de inalta tensiune, iar efectul produs este aparitia obiectului respectiv, inconjurat de o lumina asemanatoare unei aure.

Interesant este insa ca insusi inventatorul acesti tehnici, Kirlian, credea ca haloul de lumina care apare in jurul obiectelor este un fel de aura, mai exact “forta vitala” sau “campul energetic al fiintelor vii”.

Iar aceasta aura ar fi influentata de starea fizica sau emotionala a subiectului, putand inclusiv arata anumite probleme de sanatate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ