Primul CONDAMNAT din Dosarul Transferurilor care va fi eliberat

| 03 mar, 14:54

Jean Pădureanu ar putea fi eliberat peste o lună. Ioan Horoba, fost preşedinte al Gloriei Bistriţa, a declarat că se aşteaptă ca Pădureanu să fie eliberat în aprilie.

Horoba a infirmat faptul că Pădureanu ar avea o stare de sănătate precară şi este convins că acesta va fi eliberat imediat după ce îşi va ispăşi o treime din pedeapsă.

"În primul rând, starea lui nu e nici mai bună, nici mai rea decât a fost înainte. Nu ştiu de unde apar acele invenţii cu părăsirea spitalului, că l-au găsit căzut. El este într-un spital penitenciar, acolo sunt măsuri de securitate... că e legat în pat, minciuni! Nu s-au întâmplat şi nu se pot întâmpla. Se aşteaptă, 100%, luna viitoare va fi pus in libertate pentru că îşi ispăşeşte conform legii o treime din pedeapsa primită. Acum nu ştiu când se va produce, oricum în luna aprilie în mod normal cred că va fi acasă", a declarat Horoba la Sport.ro

Jean Pădureanu a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ