Primul tunel cu leduri luminoase din România a fost inaugurat la Sibiu

| 14 dec, 2013

O echipă de italieni, cei mai buni din lume în construcţii cu leduri, au inaugurat vineri seara, în centrul Sibiului, primul tunel cu pese 55.000 de leduri luminoase din România, lung de 40 de metri, care a creat feerie pentru sute de sibieni şi turişti, veniţi cu aparate foto şi camere video ca să surprindă momentul.

"Nicăieri în România nu s-a mai creat un asemenea tunel. Peste tot se împodobeşte bradul, se pun diverse instalaţii în oraşe, dar ca structură cu leduri nu s-a făcut", a declarat sâmbătă pentru Agerpres, Sandra Dragoman, coordonatoarea proiectului.

Timp de trei seri, tunelul feeric din centrul Sibiului, de pe bulevardul pietonal din oraş, va atrage în continuare sute de curioşi, dornici să se simtă ca la marile sărbători din Asia sau Europa.

"Pentru că este un proiect, durează numai trei zile. Evenimentul este doar pe trei zile, am dorit să vedem reacţia oamenilor. Reacţiile sunt pozitive. Eu sunt copleşită. La anul vrem să facem tunelul mult mai mare. Structura nu poate fi cumpărată, firma italiană cu care am lucrat e cea mai bună din lume", a explicat Sandra Dragoman.

După ce au creat tunelul luminos la Hong-Kong, Ierusalim, în mai multe oraşe din Italia, cei zece italieni au muncit aproape două săptămâni ca să le ofere sibienilor o amintire de neuitat. Cu aproximativ 20.000 de euro şi cu sprijinul primăriei, creatorii primului tunel cu leduri luminoase construit la Sibiu oferă posibilitatea oricui să se simtă, pentru câteva minute, într-un castel de vis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ