Procesul de divorţ al lui Dinu Patriciu, mutat de la Judecătoria Sectorului 1 la Buftea

| 17 ian, 2014

Procesul de divorţ dintre omul de afaceri Dinu Patriciu şi soţia sa, Dana, a fost mutat, vineri de la Judecătoria Sector 1 la Judecătoria Buftea, după ce prima instanţă a admis excepţia necompetenţei teritoriale.

"Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Buftea, jud. Ilfov. Irevocabilă", se precizează în decizia instanţei, informează mediafax.

La termenul de vineri de la Judecătoria Sectorului 1 au fost prezenţi ambii soţi Patriciu. Niciunul dintre ei nu a dorit să facă vreo declaraţie.

Procesul de divorţ a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1 în 14 februarie 2013. În total, la această instanţă au avut loc nu mai puţin de 14 termene de judecată.

Soţii Dana şi Dinu Patriciu mai au pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 un alt proces, ce are drept obiect partajarea bunurilor pe care cei doi le deţin. În acest sens, soţia omului de afaceri a cerut jumătate de avere, iar următorul termen a fost fixat de instanţă în 22 ianuarie.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ