Dinu Patriciu, război de la distanţă cu Dana Patriciu

| 04 dec, 2013

De mai bine de un an şi jumătate, soţii Patriciu poartă un război în instanţă la distanţă. Trei procese cu aceeaşi miză - averea familiei - şi zeci de termene la care adversarii, Dana şi Dinu Patriciu, au lipsit. Astăzi, instanţa a sancţionat absenţa lor şi a tăiat de pe listă un proces.

"I-am atras atentia deja avocatilor ca exagereaza cu aceasta cerere si ar fi bine sa renunte la ea. Doamna are tot dreptul sa ceara partajarea, dar eu niciodata nu voi accepta sa platesc intermediari, escroci", spunea Dinu Patriciu în urmă cu o lună, după ce a fost audiat în dosarul în care soţia sa vrea să demonstreze că milionarul nu mai are discernământ.

A fost prima oară când unul dintre soţii Patriciu s-a prezentat în instanţă de când a izbucnit războiul pe avere. Şi se pare că şi ultima, cel puţin în procesul de punere sub interdicţie, pentru că judecătorii au hotărât astăzi să fie suspendată cauza.

Unul s-a dus, au mai rămas încă două procese, cel de divorţ şi de partajare a averii. Miza luptelor purtate în instanţă între Dana şi Dinu Patriciu rămâne averea familiei- pe care avocaţii soţiei o estimează la 2,3 miliarde de euro, în timp ce omul de afaceri susţine răspicat că este de doar 190 milioane de euro. Pentru ca partajul să aibă loc, ambii trebuie să plătească taxe de timbru, câte 17 milioane de euro, bani care vor ajunge în puşculiţa statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ