Decizia de executare silită a lui Dinu Patriciu către Peter Imre a fost anulată

| 24 iul, 2013

Instanţa a anulat decizia de executare silită a lui Dinu Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro către Peter Imre, după ce contestaţia depusă de fostul şef de la Rompetrol la Judecătoria Sectorului 1 a fost acceptată.

Instanţa a admis acţiunea demarată de Dinu Patriciu pentru a anula executarea silită pentru o datorie de 80.000 de euro către omul de afaceri Peter Imre. Acesta trebuie acum să îi plătească 199 de lei, cheltuieli de judecată, lui Patriciu, care şi-a rezervat, totodată, dreptul de a solicita această sumă de bani cu titlu de onorariu de avocat pe cale separată, potrivit RTV.net.

Decizia instanţei poate fi contestată la Curtea de Apel în termen de 15 zile. Peter Imre a câştigat, printr-o sentinţă judecătorească, dreptul de a-l executa silit pe Dinu Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro.

După mai multe încercări eşuate a executorilor siliţi de a recupera bunuri în suma datoriei, Peter Imre a declarat că, pe 7 iunie, banii au fost transferaţi în contul executorului judecătoresc. Acum, ordinul de plată prin care a fost efectuată plata a fost anulat, iar banii se vor întoarce în contul lui Patriciu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ