UPDATE CSM a avizat favorabil propunerile pentru conducerile DNA şi PÎCCJ

| 02 iul, 2013

Marius Iacob, propus de ministrul Justiţiei pentru funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), şi generalul maior Ion Vasilache, propus procuror şef al Secţiei Parchetelor Militare, vor fi intervievaţi, marţi, de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

UPDATE Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a anunţat marţi că Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil toate propunerile înainte pentru conducerile DNA şi PÎCCJ.

Alături de cei doi magistraţi vor fi intervievate şi Camelia Sutiman, propusă de ministrul Justiţiei pentru funcţia de procuror şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General, şi Simona Brădiceanu, propusă pentru funcţia de procuror şef al Secţiei de resurse umane şi documentare din cadrul Parchetului General.

Cei patru candidaţi la funcţiile de conducere din DNA şi Parchetul General îşi vor susţine, timp de 30 de minute, potrivit Adevarul,  proiectele de management în faţa Secţiei pentru procurori a CSM, după care vor răspunde, timp de 75 de minute, întrebărilor.

Marius Iacob Marius Iacob, propus adjunct al şefului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 până în 1997, iar ulterior procuror criminalist şi prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În perioada 2005 - 2006, a fost director al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, cerând eliberarea din această funcţie din motive personale.

Ion Vasilache, propus şef al Secţiei Parchetelor Militare din Parchetul instanţei supreme, şi-a început cariera în magistratură în 1989, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în calitate de procuror criminalist. Din anul 1992 până în 2006 a fost procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ