Procurorul care a cerut eliberarea lui Omar Hayssam și judecătoarea care a decis eliberarea sirianului, audiați la DNA

| 21 apr, 10:37

Procurorul Ciprian Nastasiu, cel care a cerut eliberearea lui Omar Hayssam, este audiat marți de procurorii DNA, informează B1 TV. Tot la sediul Direcției Naționale Anticorupție este audiată și fosta judecătoarea Sofica Dumitrescu, cea care a decis eliberarea sirianului pentru investigații medicale, la cererea procurorului de caz.

Cei doi sunt audiați în calitate de martori în dosarul în care medicul Yassin Mohamad, implicat în eliberarea jurnaliştilor români răpiţi în Irak, a fost arestat pentru trafic de influență.

Sirianul Yassin Mohamad este suspectat de procurorii anticorupţie că ar fi primit mită două milioane de euro pentru a ajuta o persoană să scape de închisoare, iar banii ar fi fost intermediaţi de Tahli Fadel. Denunţătorul lui Yassin Mohamad este nimeni altul decât Omar Hayssam, care a fost condamnat definitv la 23 de ani de închisoare pentru terorism.

Procurorii vor să afle informații despre legăturile pe care le-ar fi putut avea Yassin Mohamad la Înalta Curte de Casație și Justiție și daca această presupusă influență poate fi confirmată.

 

Citeşte şi: Ovidiu Ohanesian: M-am constituit parte civilă în dosarul medicului Yassin. Voi cere 4 mil. euro despăgubiri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ