Prognoza meteo pentru weekend: Temperaturi maxime de -6 grade Celsius în Bucureşti

| 24 ian, 2014

Sâmbătă, vremea va fi închisă şi se va răci, devenind geroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea, local în regiunile estice, sud-estice şi în depresiuni. Va ninge în toată ţara, dar mai abundent în sud, sud-est, în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. În aceste zone cantităţile de precipitaţii vor depăşi 20 l/mp şi se va depune strat consistent de zăpadă.

În jumătatea de sud a Dobrogei, mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi precipitaţii mixte şi izolat condiţii de polei. Vântul va fi intens, la rafală va depăşi 60-70 km/h şi va viscoli puternic zăpada în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi al Banatului, precum şi în zona de munte.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -13 grade în nordul Moldovei şi 3...4 grade în sudul litoralului. Temperaturile minime se vor încadra între -14 şi 0 grade, mai scăzute în nordul Moldovei spre -16 grade, conform Mediafax.

În Capitală

Vremea va fi rece şi închisă. Va ninge şi se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, la rafală se vor depăşi 60-70 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolită. Temperatura maximă va fi de -6...-5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

Duminică

Vremea va fi în general închisă şi va continua să se răcească în cea mai mare parte a ţării. Mai ales dimineaţa şi noaptea local va fi ger, în special în est şi sud-est. Va ninge pe arii extinse în regiunile sudice, estice şi local în rest. În sudul Dobrogei vor mai fi precipitaţii şi sub formă de ploaie şi lapoviţă şi condiţii de polei. Vântul va contiua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a Munteniei, în Dobrogea şi sudul Moldovei, zone în care va viscoli ninsoarea şi va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -12 grade în Moldova şi 1 grad în sudul litoralului, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 şi -4 grade.

Citeşte şi: Cod Portocaliu de ninsori abundente în 11 judeţe, inclusiv în Bucureşti, până duminică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ