PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de rece în următoarele zile. Cum va fi în ziua de PAŞTE

| 05 apr, 17:29

În următoarele zile, vremea se anunţă rece pentru această perioadă. Va ploua şi va cădea lapoviţă, iar la munte va ninge. Temperaturile încep să crească începând de miercuri, dat regimul termic va fi încă sub cel normal.

LUNI. Vremea va fi inchisa in sud, in centru si in est si deosebit de rece pentru inceputul lunii aprilie. Vor cadea precipitatii, mixte în Moldova şi în estul Transilvaniei şi mai ales ploi în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi pe arii mai restrânse în rest.

la munte ninge si se depune strat nou de zapada. In est si in sud-est precum si in Carpatii Meridionali si Orientali cantitatile de apa vor depasi local 15..20 l.mp. Izolat, dimineata, Se poate forma bruma. Vantul va sufla destul de tare, chiar cu mai mult de 55...60 km pe ora la munte, in Muntenia, in Dobrogea si in jumatatea sudica a Moldovei. MaxImele termice se vor situa in general intre 3 grade in nordul Moldovei si 10 grade vestul tarii.

BUCUREŞTI. Vreme inchisa si deosebit de rece si pentru bucuresteni, cu ploi moderate cantitativ si cel mult 5..6 grade in termometre. Vantul sufla destul de alert si accentueaza senzatia de rece.

MARŢI. Vremea va fi în continuare rece pentru această perioadã în cea mai mare parte a ţãrii, cu maxime de la 6 grade in estul Transilvaniei la 12 până cel mult 13 grade in Crisana si in Banat. Vor mai fi înnorãri precipitaţii, local în sud, in centru şi in est şi izolat în rest, apoi in noaptea urmatoare, aria precipitaţiilor se va restrânge.

Vor fi ninsori la munte la munte, mixte în Moldova şi în depresiuni şi mai ales ploi în rest, iar izolat cantitãţile de apã mai pot fi însemnate. Vântul va sufla mai tare in est şi in sud-est si la munte.

BUCUREŞTI. Vreme rece marti si in Capitala, unde mercurul ajunge la maxime diar in jur de 9 grade. Cerul va fi mai mult incarcat de nori si temporar mai ploua.

MIERCURI. Temperaturile cresc, îndeosebi în regiunile extracarpatice, dar regimul termic va fi inca sub cel normal in aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în est, in sud-est şi în zona montanã unde izolat vor fi precipitaţii slabe.

Continua sa ninga la munte, cad precipitatii mixte in Moldova, iar în rest vor fi ploi. Vântul va sufla cu intensificãri local şi temporar în toate zonele, cu viteze mai mari în est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in estul Transilvaniei şi 14 grade in Banat.

BUCUREŞTI. In Capitala ziua incepe cu innorari, dar treptat cerul devine variabil. Aparitia soarelui face ca vremea sa se incalzesca usor, vor fi 12, poate 13 grade dupa amiza.

JOI, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si ceva mai multi nori in sud-est insa si aici sansele de ploaie sunt mici. Maximele se vor situa intre 8 si 17 grade.

De vineri, pana la finalul saptamanii, temperaturile continua sa creasca si vor fi in jurul celor normal. În prima zi de Pasti ne asteptam chiar si la maxime de 20 grade si usor peste aceasta valoare in vest si in sud. In tot acest interval, sansele de precipitatii sunt destul de reduse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ