SITUAŢIA traficului la această oră

| 06 apr, 18:04

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până acum nu au fost semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Pe drumurile naţionale şi europene din sudul Banatului, din Oltenia, Muntenia, Transilvania şi sudul Dobrogei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie, iar în Moldova şi la munte se semnalează precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În județul Caraș-Severin , pe DN57 Orșova – Moldova Nouă , traficul rutier este, în continuare, întrerupt la km 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți), din cauza căderilor masive de stânci şi grohotiş pe carosabil.

Măsura a fost luată de autorități în scopul asigurării siguranței participanților la trafic. Rută ocolitoare: DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

Deasemenea, în judeţul Vrancea, pe DN2N Chiojdeni – Jitia şi DN2M Reghiu – Mera, traficul rutier se desfăşoarăîngreunat pe anumite porţiuni, din cauza alunecărilor de teren, cu precizarea că se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone.

Citeşte şi:  AVERTIZARE METEO: Ploi, vânt şi ninsori până marţi

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ